2017. július 6.

Alakul a következő szezon csapata – új igazolások

Az SVSE együttese több labdarúgóval kötött szerződést az elmúlt napokban.

Három játékos érkezett Paksról Sopronba, mindhárom labdarúgóval egyéves kölcsönszerződést kötött az SVSE. A 1994-es születésű csatár, Bor Dávid három meccsen egy gólt szerzett az élvonalban, tavaly Dorogon szerepelt. Az 1995-ben született Kővári Róbert 50 NB I-es mérkőzésen 6 gólt lőtt, tavaly szintén a Dorog együttesét erősítette. Szintén paksi kölcsönjátékosként játszik jövőre Sopronban Kokenszky Norbert. A jobblábas csatár 1995-ben született és tavaly a Rákosmenti KSK színeiben 28 gólig jutott az NB III-ban.

 

A hátvéd poszton bevethető Koronczai Benjámin 1995-ben született, a tavaly Dorogon szereplő labdarúgóval 2 éves szerződést kötött az SVSE.

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több játékos érkezik az SVSE-hez a Haladástól. Az 1996-os születésű szélső, Tóth Martin, ismerős lehet a soproni szurkolóknak, hiszen két éve szerepelt már az SVSE-ben. Tóth Martin, valamint a Hali színeiben 36 NB I-es mérkőzésen szereplő védőjátékos, az 1995-ös születésű Angyal Zsolt is egy évre, kölcsönbe érkezik Sopronba. Szintén a Haladástól igazol az SVSE-hez a soproni születésű fiatal, 19 esztendős kapus, Molnár Márk, akivel két éves kontraktust kötött az SVSE.

 

Klubunk sok sikert kíván az újonnan igazolt labdarúgóknak!

Kapcsolódó képek