2017. február 19. 12:00

Budaörs (Tatabányán) - Soproni VSE

1 - 0

(1-0)

Gólszerzők:

Sajbán Máté - 1 gól

BUDAÖRS–SOPRONI VSE 1–0 (1–0)

Tatabánya, 100 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Garai Péter, Bornemissza Norbert).

BUDAÖRS: Horváth G. – Kinyik, Horváth L.,  Tányéros Á., Ódé – Stieber A., Sajbán Máté (Csillag D., 88.) – Menyhárt, Petró, Deli (Árvai, 89.) – Horváth R. (Sajbán Miklós, 78.). Szakmai igazgató: Bognár György

SVSE: Heinrich – Tóth D., Sifter, Póti, Németh M. – Eszlátyi, Batizi-Pócsi (Gyürki, a szünetben) – Horváth P., Nagy P. (Kapacina V., a szünetben) Soós (Garda, 71.) – Szabó L. Szakmai igazgató: Supka Attila

Gólszerző: Sajbán Máté (1–0) a 28. percben.

Kiállítva: Menyhárt (mellbe rúgta Szabó Lászlót) a 18. percben. 

 
MESTERMÉRLEG                                         

Bognár György: – Annak ellenére, hogy a mérkőzés nagy részében emberhátrányban játszottunk, a helyzeteink alapján keveslem a lőtt gólok számát. Nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

Supka Attila: – Gól és helyzetek nélkül nehéz meccset nyerni, még úgy is, hogy az ellenfél a mérkőzés nagy részében emberhátrányban futballozik. Ma nem akadtak olyan egyéni teljesítmények a csapatban, amelyekkel megfordíthattuk volna a meccset.

 

Élő Szöveges közvetítés a mérkőzésről a Budaörs oldalán: 

 

http://bsc1924.com/index.php/863-16-17-merkantil-bank-liga-21-fordulo-budaors-swietelsky-soproni-vse-elo-szoveges-kozvetites

Beharangozó:

 

Vasárnap megkezdjük a tavaszi bajnoki szereplésünket is, Tatabányára látogatunk a Budaörs csapatához. Vasárnapi ellenfelünk jelenleg 17. a bajnokságban, 19 megszerzett ponttal. Az őszi mérkőzésen Sopronban 1-0 arányban győztük le őket, Soós Bence góljával.

 

 

 

„A Budaörs együttese egy átalakulóban lévő csapat, amely várhatóan az őszitől eltérő játékrendben fog futballozni. Igyekeztünk felkészülni a rendelkezésünkre álló információk alapján, azokat a játékelemeket gyakoroltuk a héten, amely a Budaörs ellen eredményes lehet. Célunk, hogy már az ellenfél térfelén megszerezzük a labdát és gyors, gólra törő játékot játsszunk. Remélem, sikerrel vesszük a tavaszi szezonnyitó bajnoki mérkőzést, ehhez az kell, hogy megfelelő legyen a helyzetkihasználásunk” – mondta Supka Attila, szakmai igazgató.

 

A vasárnapi mérkőzés játlvezetője Radványi Ádám, a tartalék játékvezető Zierkelbach Péter. Az asszisztensek Garai Péter és Bornemissza Pétert lesznek.

Játékosok:

Név Pozíció Játék idő (perc) Gólok Lapok