2017. szeptember 24. 18:00

Soproni VSE - Dorogi FC

1 - 2

(0-1)

Gólszerzők:

Horváth Péter - 1 gól

Gólszerzők:

Szedlár Zoltán - 1 gól

Faragó Tamás - 1 gól

Összefoglaló megtekintése
SOPRONI VSE – DOROGI FC 1–2 (0–1)
 
Sopron, 700 néző. Vezette: Németh Ádám
 
SOPRON: Heinrich – Fazakas, Hadházi, Ágh Z., Szabó L. – Kovács D. (Krizsonits, a szünetben), Gyürki, Angyal (Batizi-Pócsi, 29.), Szőke (Winkler, 79.) – Kulcsár K., Horváth P. Vezetőedző: Németh Szabolcs
 
DOROG: Zima – Szalai A., Berkó (Csató M., 81.), Bora, Németh Á. – Faragó, Nagyházi, Mészáros, Szedlár – Kamarás (Szellák, 65.) Vígh (Simon A., 74.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Szedlár (0–1) a 35., Horváth P. (1–1) a 83., Faragó (1–2) a 87. percben
 
MESTERMÉRLEG
 
Németh Szabolcs: – Angyal Zsoltnak mielőbbi gyógyulást kívánok, sajnos a mai mérkőzés neki a műtőasztalon végződött. Nyolc kulcsjátékosunk sérült, úgy érzem, az ág is húzza csapatomat. Szerencsénk sincs, a mai mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget.
 
Schindler Szabolcs: – Az első félidőben minden megvalósult, amit elterveztünk. A második félidőben rosszul kezdtünk, de hamar rendeződtünk. Az előző hetekben az ilyen mérkőzéseket, mint a mai, elveszítettük, most sikerült nyernünk. A Sopron azonban a második félidőben nagyon jól játszott.
 

Beharangozó:

Horváth Péter: „Győzelemre készülünk a Dorog ellen”

 

Az SVSE legutóbbi, hazai mérkőzésén klasszikus mesterhármast ért el Horváth Péter. A támadó örül annak, hogy elkezdte a gólok termelését, egyben reméli, hogy a csapat is megszerzi az első győzelmét hazai pályán.

 

A Budaörs ellen megszerezted első gólodat, sőt, mesterhármast értél el. Ez azt jelenti, hogy a
sérülésed már a múlté?

 

Nagyon remélem, hogy igen. 2 évig bajlódtam különböző sérülésekkel, most érzem azt, hogy utolértem magam. Már végig tudok játszani egy egész mérkőzést, igaz, az utolsó 10-15 percre még elfáradok. Az első hét meccsen mindössze egy gólt lőttünk, örülök, hogy a Budaörs ellen három találatot szereztem. Sajnos nem ért három pontot a mesterhármasom, meg kellett elégedni a döntetlennel. Ugyanakkor azt is megmutattuk, hogy igenis tudunk szép támadásokból eredményesek lenni.

 

 

 

Mi hiányzik a győzelemhez?

 

A futballban vannak olyan periódusok, amikor egyszerűen nem jön ki a lépés egy-egy csapatnak. Mi most ilyen hullámvölgybe kerültünk, és együtt kell kimásznunk belőle. Mindenkinek magába kell nézni, rá kell jönni, hogy mi az, ami nem működik. Kilenc meccset játszottunk győzelem nélkül, ez nagyon nem szép bizonyítvány, ezen változtatnunk kell.

 

Vasárnap este a Dorogot látjuk vendégül, hogy készül a csapat a mérkőzésre?

 

Úgy kell kimenni a meccsre, úgy kell elkezdeni a találkozót, hogy az ellenfél egyértelműenérezze: Sopronba jöttek és esélyük sincs arra, hogy pontot szerezzenek. Különleges meccs lesz, hiszen a Dorogot előző évadban még a mi vezetőedzőnk, Németh Szabolcs készítette fel. Előny lehet, hogy ismeri a játékosokat, és az is, hogy akik Dorogról igazoltak Sopronba, extrán motiváltak lesznek. Nem gondolkodom másban, csak a győzelemben, el kell indulnunk felfelé a tabellán!

Játékosok:

Név Pozíció Játék idő (perc) Gólok Lapok