2017. október 8. 17:00

Soproni VSE - KBSC

2 - 0

(0-0)

Összefoglaló megtekintése

SOPRONI VSE–KAZINCBARCIKAI SC 2–0 (0–0)

 

 

Sopron, 700 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Iványi István, Aradi József)

 

SOPRON: Heinrich – Fazakas, Sifter, Ágh, Szabó L. – Krizsonits (Purt, 82.), Harangozó (Holzmann, 54.), Hadházi, Gyürki – Kulcsár K. (Garda, 88.), Horváth P. Vezetőedző: Németh Szabolcs

 

KAZINCBARCIKA: Somodi – Tóth Sz., Heil, Belényesi Cs., Lőrincz P. – Constantinescu (Engel, 82.), Sigér Á. (Süttő, 62.), Kovács O., Mikló (Kanalos, 33.) – Boros, Takács P. Vezetőedző: Vitelki Zoltán
Gólszerző: Horváth P. (1–0) a 83., Heil (öngól, 2–0) a 90. percben
Kiállítva: Kanalos (második sárga lap után) az 55. percben

 

MESTERMÉRLEG

 

Németh Szabolcs: – Nagyon jó és motivált, szerkezetileg jól összerakott csapatot győztünk le. Ellenfelünk a területeket nagyon jól lezárta, nehezen találtuk meg játéka ellenszerét.

 

Vitelki Zoltán: – A kiállításig egyenlő partnerek voltunk, utána azonban már nem úgy futballoztunk, ahogyan korábban szerettünk volna, ráadásul elkerülhető gólokat kaptunk.

 

Beharangozó:

Németh Szabolcs: "Meg kell szakítani a rossz sorozatunkat"
 
 
Az SVSE vezetőedzője szerint a Kazincbarcika ellen meg kell szakítani csapat rossz sorozatát, győzni kell hazai pályán. Németh Szabolcs azt mondja: elsősorban mentálisan kell előrelépni ahhoz, hogy meglegyen a siker, amely átlendítené a csapatot a holtponton.
 
A Soroksár ellen újabb szoros meccset játszott a Vasút, mégsem sikerült pontot szerezni, mi volt ennek az oka?
 
Megfiatalított csapattal léptünk pályára, hiszen sérülések, betegség miatt több, meghatározó játékosunk sem tudta vállalni a játékot. Úgy érzem, hogy aki pályára lépett, odatette magát, fegyelmezetten játszott a csapat. Az ellenfél azonban kihasználta azt, hogy sok rutinos, első osztályú tapasztalattal rendelkező futballistája volt, végül egy pontrúgás után, egy szerencsés, megpattanó labdából szerezték a meccs egyetlen találatát.
 
 
Hogy látja, mi az, amiben a csapat előrelépett az eddigi fordulókban?
 
Úgy érzem, a játékosok hozzáállásával nincs probléma. Mennek előre minden meccsen, kiadják magukból a maximumot. A védekezésünk alapvetően rendben van, fegyelmezettek a srácok és a támadásokat is felépítjük, vannak helyzeteink, ezeket kellene nagyobb arányban értékesíteni. Mentálisan kell előbbre lépni ahhoz, hogy eredményesebben szerepeljünk.
 
Vasárnap a Kazincbarcikát, a szezon eddigi meglepetéscsapatát fogadjuk, mit vár a meccstől?
 
Kiválóan szerepel eddig a Kazincbarcika, kollégám nagyszerű munkát végez. Sok olyan játékosa van a csapatnak, akik a DVTK-nál nevelkedtek, emellett több, NB I-et is megjárt, rutinos labdarúgójuk kis van. Azonban mi győzelemre készülünk. Meg kell szakadnia végre a rossz sorozatunknak. Régóta dolgozom a labdarúgásban, nagy igazság, hogy, amit a foci elvesz, vissza is adja. Egy győzelem átlendítené végre a csapatot a holtponton, felszabadultabban lépnének pályára a játékosok, így pedig megindulhatnánk felfelé a tabellán.

Játékosok:

Név Pozíció Játék idő (perc) Gólok Lapok