2018. április 15. 16:30

Soproni VSE - Soroksár SC

0 - 1

(0-0)

Gólszerzők:

Tamási Zsolt - 1 gól

Összefoglaló megtekintése
Sopron, 350 néző. Vezette: Farkas Tibor (Szabó Péter, Kulman Tamás)
 
SOPRON: Kunsági – Fazakas (Bor, 38.), Czingráber, Varga R., Angyal – Tóth M. – Kővári, Kitl K. (Harangozó, 62.), Horváth P., Garda (Batizi-Pócsi, 57.) – Szabó V. Szakmai igazgató: Bekő Balázs
 
SOROKSÁR: Steer – Fülöp N., Dvorschák, Valencsik, Silye – Gyömbér – Kundrák, Csernik, Tamási Zs. (Albert Á., 80.), Gárdos (Derekas, 68.) – Pál A. (Popov, 73.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző: Tamási Zs. (0–1) az 55. percben
 
MESTERMÉRLEG
 
Bekő Balázs: – Ki kell mondani, hogy ez a lift, ez bizony leért... A jövőt kell építeni, nagyon sajnálom a szurkolókat, de egyet tudok ígérni, hogy a szezon hátralévő részét becsülettel befejezzük. Teljesen új alapokra kell helyezni a soproni futballt, és cselekedni kell, mert ha nem, akkor a legrosszabb is bekövetkezhet.
 
Lipcsei Péter: – A legfontosabb, hogy győztünk, és nem kaptunk gólt. A Sopron jól játszott, küzdött, harcolt, nem is értem, hogyan állnak az utolsó helyen a tabellán.
 

Beharangozó:

Bekő Balázs: „Nehéz helyzetben vagyunk, de becsülettel tesszük a dolgunkat”

 

Az SVSE továbbra is sereghajtó pozícióban készül a bajnokság további mérkőzéseire. Bekő Balázs vezetőedző szerint nagyon nehéz helyzetben van a csapat, de a játékosok becsülettel teszik a dolgukat és megpróbálják kihozni ebből a helyzetből a maximumot.

 

A legutóbbi hazai meccsen nem kevesebb, mint 9 gól esett, 4-5 lett a végeredmény, utána egy 1-1-es döntetlen következett a Dorog ellen. Melyik meccs tetszett jobban?

 

Szép dolog, hogy négy gólt szereztünk hazai pályán, de ez egy szélsőséges eredmény, márpedig nekem a szélsőségek nem szimpatikusak. Szakmai szempontból sokkal értékesebbnek tartom, ha összeszedetten és fegyelmezetten játszik egy csapat. A dorogi meccs ilyen volt, én ezt a játékot szeretném többször látni az együttesemtől.

 

Békéscsabán simának tűnő vereséget szenvedtünk, ezt hogy értékeli?

 

Nem játszottunk rosszul, a Békéscsaba sem mutatott különösebbet, azonban volt két döntő szituáció – az első és a második gól – amikor megítélésem szerint szabálytalan gólt kaptunk, hiszen mindkét esetben lesállás előzte meg a hazai találatot. Ez után olyan lelki állapotba kerültek a labdarúgóim, amelyből nehéz felállni. Hozzá kell tenni, hogy egy kiváló csapattól kaptunk ki, amely ráadásul hazai pályán szerepelhetett.

 

A csapat nehéz helyzetben van, hogy tudja felrázni a játékosokat?

 

Nem szeretnénk senkit sem becsapni, tudjuk, hogy valóban rendkívül nehéz helyzetbe kerültünk. Azonban ebben a szituációban is tisztességgel be kell fejezni a bajnokságot, ki kell hozni a meccsekből, amit lehet. A játékosok saját jövője szempontjából is lényeges, hogy minél több jó meccsünk legyen.

 

Vasárnap a Soroksár lesz a Vasút ellenfele, hogy készülnek a találkozóra?

 

Sok meccsünk van áprilisban és sérült, vagy eltiltott játékosaink is vannak. Frissíteni kell a kezdőcsapatot, aki pedig lehetőséget kap, minimum elvárás, hogy tiszta szívvel, minden energiát beleadva futballozzon. Egy biztos: becsülettel felkészülünk erre a meccsre is, aztán, hogy ez mire lesz elég, az vasárnap délután fog kiderülni.

Játékosok:

Név Pozíció Játék idő (perc) Gólok Lapok