2018. április 29. 17:00

Soproni VSE - SZEGED 2011-GROSICS AKADÉMIA

2 - 2

(0-1)

Gólszerzők:

Batizi-Pócsi Balázs - 1 gól

Horváth Péter - 1 gól

Gólszerzők:

33 Zivanovic Boris (1 gól)

11 Szabó Péter (1 gól)

Összefoglaló megtekintése
Sopron, 350 néző. Vezette: Horváth Tibor (Szalai Balázs, Kovács Gábor)

SOPRON: Kunsági – Koronczai (Szőke, 58.), Czingráber, Sifter, Varga R. (Tóth M., 30.) – Kővári, Hadházi (Kitl K., 67.), Gyürki, Harangozó – Batizi-Pócsi, Horváth P.  Szakmai igazgató: Bekő Balázs

SZEGED: Aleksic – Achim, Papp F., Farkas, Gergényi – Szabó P., Germán, Horváth A., Corian – Zádori (Tóth L., 68.), Zsivanovics (Zabari, 73.). Vezetőedző: Őze Tibor

Gólszerző: Zsivanovic (0–1) a 28., Szabó P. (0–2) a 48., Horváth P. (1–2) a 71., Batizi-Pócsi (2–2) a 72. percben

MESTERMÉRLEG

Bekő Balázs: – A csapat a jelenlegi helyzetében szívvel–lélekkel játszott. Ha kicsit okosabbak vagyunk, nyerhettünk volna. Megemelem a kalapom a fiúk előtt.

Őze Tibor: – Biztos győzelmet engedtünk ki a kezünkből. Az első félidőben jobban játszottunk, a másodikban sajnos visszaestünk.
 

Beharangozó:

Bekő Balázs: „Összeszedett játékkal szerezhetünk még kellemes meglepetéseket”

 

Szolnokon győzni tudott a Soproni VSE együttese, Bekő Balázs csapata ezzel idén másodszor szerezte meg a három bajnoki pontot. A vezetőedző szerint, amennyiben a folytatásban is hozza a csapat az összeszedett, fegyelmezett játékot, okozhatnak még hasonló, kellemes meglepetéseket.

 

Hosszú idő után ismét nyert a Vasút, minek köszönhető a szolnoki győzelem?

 

Összeszedetten és bátran játszott a társaság, kihasználtuk a helyzeteinket, de különösebb változás nem volt a játékunkban. Talán azt mondhatnám, hogy az a sok apróság, ami eddig hiányzott a játékunkból, most benne volt, ez pedig eredményre vezetett. Az is fontos, hogy a kishitűséget sikerült levetkőzni, végre elhitte a csapat, hogy igenis van keresnivalója akármelyik ellenféllel szemben.

 

Várható még hasonló, kellemes meglepetés a csapattól?

 

A sikerélmény sokat jelent a játékosoknak, kicsit helyreáll az önbizalma mindenkinek. Eddig sem játszottunk reménytelen meccseket, de most a gyakorlatban is bizonyítottuk, hogy igen, képesek vagyunk győzni, akár idegenben is. Ami működött Szolnokon, működhet a következő bajnokikon is, a célunk nem változott: próbálunk minél több pontot szerezni, sikerekkel megörvendeztetni a közönséget.

 

Milyen meccset vár a Szeged elleni, vasárnapi bajnokin?

 

A Szeged még versenyben van a bentmaradásért folytatott küzdelemben, élet-halál harcot vívnak emiatt minden mérkőzésükön. Arra számítok, hogy óriási küzdelem lesz majd a pályán, de bízom a fiúkban: a Szolnokon látott, összeszedett játékot szeretném viszontlátni, fontos, hogy kevés hiba jellemezze a játékunkat, így meglehet az újabb győzelem. Remélem, rutinos játékosaink közül minél többen tudják vállalni a játékot, az ő jelenlétük nagy lökést ad a csapatnak és döntő lehet a kiélezett szituációkban.

Játékosok:

Név Pozíció Játék idő (perc) Gólok Lapok