2018. május 6. 17:00

Soproni VSE - Gyirmót FC Győr

1 - 2

(0-0)

Gólszerzők:

Gyürki Gergő - 1 gól

Gólszerzők:

19 Horváth Roland (1 gól)
28 Varga Péter (1 gól)

Összefoglaló megtekintése
Soproni VSE – Gyirmót FC Győr 1–2 (0-0)
 
Sopron, 400 néző. Vezette: Gyarmati II Tibor (Farkas Balázs, Mohos Milán)
 
SOPRON: Kunsági – Czingráber, Sifter, Varga R., Harangozó – Kővári, Tóth M. (Holzmann, 79.), Hadházi, Gyürki – Garda (Szőke D., 71.), Batizi-Pócsi (Szabó V., 26.). Vezetőedző: Bekő Balázs
 
GYIRMÓT: Rusák – Áchim Sz., Lázár P., Szilvási, Présinger – Szalánszki (Varga P., 68.), Nagy P. (Czár, 78.), Paku, Kiss M. – Horváth R. (Villám, 90.), Sandal. Vezetőedző: Szepessy László
 
Gólszerző: Gyürki (1–0) a 60., Horváth R. (1–1) a 77., Varga P. (1–2) a 84. percben
 
Kiállítva: Varga R. (a játékvezető megsértéséért) a 84. percben
 
MESTERMÉRLEG
 
Bekő Balázs: – A sorozatos mérkőzések következtében nagyon szűkös már a keretünk. A hetvenedik percig egyenrangú ellenfelek voltunk, de mentálisan és fizikailag is elfáradtunk.
 
Szepessy László: – Örülök, hogy döntetlenek után végre megszakadt a rossz sorozatunk. Megérdemelten nyertünk, de meg kell adnunk a tiszteletet a Sopronnak, mert a végsőkig küzdött.

Beharangozó:

Bekő Balázs: „A folytatásban is bátor játékot várok a csapattól”

 

Az MTK elleni vereséggel biztossá vált, hogy kiesik az NB II-es pontvadászatból a Soproni VSE labdarúgócsapata. Bekő Balázs vezetőedző azt mondja: mindettől függetlenül azt a bátor játékot várja a csapattól, amely az utóbbi mérkőzésen jellemezte a társaságot.

 

Az MTK elleni 4-1-es vereséggel biztossá vált a kiesés. Változik valami ezzel a csapat életében?

 

Ez semmin sem változtat, sőt, azt kell mondanom, hogy a csapat hozzáállása az utóbbi mérkőzéseken példaértékű volt, szeretném, ha ez a folytatásban is így lenne. A mutatott játékkal is elégedett vagyok, sokat fejlődtünk. A bajnok MTK otthonában kikaptunk ugyan 4-1-re, de a 70. percig egálra állt a találkozó, kimondottan jó meccset játszottunk. Az utolsó 20 percben az MTK minőségi cseréi döntötték el a meccset, de csak dicsérni tudom a fiúkat.

 

Sérülések, eltiltások nehezítik a csapat dolgát, ez milyen nehézséget okoz?

 

Sajnos sok sérültünk van, ez igaz, van olyan játékos, akire hosszú hetek óta nem számíthatok. Nyilván ez komoly nehézséget okoz, de az a véleményem, hogy annyian vagyunk, ahányan, azokkal a játékosokkal kell megoldani az előttünk álló feladatot, akik rendelkezésre állnak.

 

Hétvégén a Gyirmót FC Győr lesz az ellenfél, milyen mérkőzésre számít?

 

Mindenképp nyerni szeretnék. Az utóbbi meccseken látott, harcos, lelkes, bátor támadójátékot felvonultató játékot várom a csapattól. Fontos, hogy az önbecsülésünket megőrizzük, és minden játékos bebizonyítsa, hogy többre képes annál, mint amit a szezon eddigi mérkőzésein mutatott. Ami szintén nagyon fontos: szeretnénk kiszolgálni a soproni közönség azon részét, amely így is kitartott a csapat mellett.

Játékosok:

Név Pozíció Játék idő (perc) Gólok Lapok