2018. május 27. 17:00

Soproni VSE - ZTE FC

1 - 3

(1-0)

Gólszerzők:

Kővári Róbert - 1 gól

Gólszerzők:

58' Fujsz Richárd

70' Horváth Krisztofer

91' Vernes Richárd

Összefoglaló megtekintése

SOPRONI VSE–ZTE FC 1–3 (1–0)


Sopron, 650 néző. Vezette
: Pillók Ádám (Máyer Gábor, Legeza László)


SOPRON: Molnár M. – Tóth D. (Erdősi, 38.), Koronczai, Sifter, Czingráber – Kővári, Holzmann (Gere, 73.), Hadházi, Harangozó – Kitl K. (Kovács A., 60.), Gyürki. Szakmai igazgató: Bekő Balázs


ZTE: Kovács Z. – Polényi, Forgács A., Devecseri, Lencsés (Fodor Á., a szünetben) – Patvaros (Fujsz, 22.), Nagy T., Hudák M., Babati (Ekker, 55.) – Horváth K., Vernes. Vezetőedző: Artner Tamás


Gólszerző: Kővári (1–0) a 41., Fujsz (1–1) az 58., Horváth K. (1–2) a 70., Vernes (1–3) a 91. percben


MESTERMÉRLEG:
Bekő Balázs
: – Érzelemgazdag mérkőzést játszottunk, megható volt a szurkolók szeretete, s értük játszottunk. Remélem, Sopronban nem szűnik meg a labdarúgás, mert a szurkolók nem ezt érdemlik. Csodálatos emberekkel dolgoztam, dolgozhatok, büszke vagyok a játékosokra.


Artner Tamás: – A győzelem ellenére messze elmaradtunk valós tudásunktól. Helyzeteinket kihagytuk, s ez csaknem megbosszulta magát. Le a kalappal a soproni csapat és szurkolói előtt.

Beharangozó:

Bekő Balázs:

„Szeretnénk tisztességgel befejezni a szezont” A Cegléd elleni, pótolt mérkőzésen győzött, majd az ETO otthonában, fordulatos meccsen szenvedett kiskülönbségű vereséget a Soproni VSE.

 

Bekő Balázs vezetőedző azt mondja: szeretnék tisztességgel befejezni a szezont, a játékosai pedig tiszteletet érdemelnek a mutatott hozzáállásuk miatt.

 

A Cegléd ellen győzni tudott a csapat, az ETO otthonában pedig közel volt a pontszerzéshez a Vasút, hogy tetszett a két mérkőzés?

 

A Cegléd ellen hosszú ideig játszottunk emberhátrányban, ennek ellenére a vendégek akciógólt nem tudtak szerezni. Megint nagyot küzdött a csapat, mentek a srácok, megmutatták, hogy kiváló sportemberek. Ugyanez vonatkozik a Győr elleni találkozóra, amelyen megvoltak a lehetőségeink az egyenlítésre is, sikerült egy jó meccset játszani a kiváló erőkből álló ETO otthonában.

 

Két meccs van hátra a bajnokágból, vasárnap a ZTE együttesét fogadjuk, mit vár a találkozótól?

 

Szeretnénk tisztességesen befejezni a bajnokságot. Próbálom továbbra is fanatizálni a csapatot, de tudni kell, hogy nem egyszerű a helyzetünk. Tisztességes sportemberekként viselkedünk, mindegyikünk a labdarúgásban él, szeretjük a szakmánkat, ezért a hátralévő mérkőzéseken is mindent megteszünk a jó eredmény eléréséért.

Játékosok:

Név Pozíció Játék idő (perc) Gólok Lapok