2017. szeptember 10. 18:00

Soproni VSE - Budaörs

3 - 3

(1-0)

Gólszerzők:

Horváth Péter - 3 gól

Gólszerzők:

Sajbán Máté - 3 gól

Összefoglaló megtekintése

SOPRONI VSE–BUDAÖRS 3–3 (1–0)

 

Sopron, 500 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Mohos Milán, Aradi József)

 

SOPRON: Heinrich – Fazakas, Sifter (Ágh, 56.), Fehér Z., Szabó L. – Angyal, Kővári, Hadházi – Kovács D. (Winkler, 71.), Horváth P., Szőke (Garda, 45.). Vezetőedző: Németh Szabolcs

BUDAÖRS: Bese – Marques (Menyhárt, 58.), Kékesi, Tányéros Á., Medgyes – Czvitkovics (Sajbán Miklós, 71.), Lengyel B., Bakos Sz. – Deli, Horváth L., Sajbán Máté. Szakmai igazgató: Bognár György

 

Gólszerző: Horváth P. (1–0) a 21., Horváth P. (2–0) a 48., Sajbán Máté (2–1) az 58., Sajbán Máté (2–2) a 73., Sajbán Máté (2–3) a 80., Horváth P. (3–3) a 83. percben

MESTERMÉRLEG

 

Németh Szabolcs: – Sajnos hiányérzetem van, kettő–nullás állásnál illett volna előnyünket megtartani. Örülök Horváth Péter visszatérésének, góljaihoz gratulálok. Sajnos vezetésünk birtokában rossz felfogásban játszottunk, azon sürgősen javítanunk kell.

 

Bognár György: – Gratulálok mindkét csapatnak. Harcos, jó mérkőzést játszottunk. Nem vagyok elégedett, de a csapat felfogása és hozzáállása megfelelő volt, az eredmény így igazságos.

 

Beharangozó:

Németh Szabolcs: „Csak a győzelem elfogadható”

 

Maximális koncentráltsággal kell játszani, ki kell használni az adódó lehetőségeket és fel kell zárkózni a tabellán – Németh Szabolcs, az SVSE vezetőedzője szerint csak a győzelem az elfogadható a Budaörs elleni meccsen. A szakember azt mondja: a játékosoknak a gyenge kezdés ellenére is hinni kell önmagukban és a sikeres szereplésben.

 

A legutóbbi játéknapon, a Budafok otthonában ismét egygólos vereséget szenvedett az SVSE, mi volt a vereség oka?

 

Teljesen kiegyenlített, küzdelmes találkozót játszottunk a tapasztalt játékosokkal felálló Budafokkal szemben. Nekünk is volt komoly esélyünk a vezetés és a győzelem megszerzésére, de ez alkalommal sem éltünk a lehetőségeinkkel. Ráadásul sikerült egy gólt összehozni az ellenfélnek, így ismét pont nélkül maradtunk, ami miatt rendkívül csalódott vagyok.

 

 

A Szolnok elleni, kettős emberhátrányban játszott találkozó kivételével csupa „ikszes” meccset játszott a Vasút. Mi az, ami hiányzik a győzelemhez?

 

Az eddigieknél is jobban kell koncentrálnunk a mérkőzéseken. Az alapok megvannak, ellenfeleinknek nincs sok lehetősége, a támadásokat felépítjük, de a helyzeteket képtelenek vagyunk kihasználni. Maximális odafigyeléssel, higgadtan kell döntéseket hozni a pályán, ez hiányzik a játékunkból. Így lehet gólokat és győzelmeket szerezni. A videó-elemzésekkor arra is felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy sok pozitív eleme van a játékunknak, ezekből kell erőt meríteni, hiszek a csapatomban.

 

A Budafok után a Budaörs együttese következik vasárnap, mit vár a találkozótól?

 

A Budaörs sem kezdte jól a bajnokságot, ellenfelünk felvállalja a nyílt játékot, hét meccsen 13 gólt rúgtak, de 16-ot kaptak. Ezt a fajta játékstílust jellemzi, hogy több terület van a védőjátékosok között. Nekünk ezt kell kihasználni és gyors ellentámadásokkal be kell lépnünk a szabad területekre. Egy-egy villanás dönthet a mérkőzésen, ki kell használni a helyzeteinket és meg kell nyerni a mérkőzést. Rendkívül szoros a tabella, nagyot lépnénk előre a három pont megszerzésével.

Tisztelt Szurkolóink! A vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatosan fontos információ, hogy a keleti lelátó lesz ezúttal nyitva.

Játékosok:

Név Pozíció Játék idő (perc) Gólok Lapok