2018. május 16. 17:00

Soproni VSE - Ceglédi VSE

3 - 1

(3-0)

Gólszerzők:

Batizi-Pócsi Balázs - 1 gól

Gyürki Gergő - 1 gól

Szabó Viktor - 1 gól

Gólszerzők:

Asztalos Dávid - 1 gól

Összefoglaló megtekintése

Sopron Városi Stadion, 250 néző. 


Játékvezető: Kovács J. Zoltán (Kepe Arnold, Mohos Milán)

SOPRON: Molnár M. – Harangozó (Kunsági, 33.), Sifter, Czingráber, Bor – Kővári, Tóth M., Koronczai (Hadházi, 67.), Gyürki – Szabó V., Batizi-Pócsi (Szabó Á., 74.). 
Szakmai igazgató: Bekő Balázs

CEGLÉD: Tulipán – Preklet, Nánási, Albert, Farkas – Peres (Hujber, a szünetben), Ágoston (Kerekes, a szünetben), Sándor, Nyilas – Asztalos, Damásdi. 
Vezetőedző: Klausz László

Gólszerző: Batizi-Pócsi (1–0) a 19., Gyürki (2–0) a 27., Szabó V. (3–0) a 29., Asztalos (11-esből, 3–1) a 88. percben

Kiállítva: Molnár M. (tizenhatoson kívül kézzel fogta meg a labdát) a 33. percben

MESTERMÉRLEG

Bekő Balázs: – 
Emberhátrányban is derekasan küzdöttünk, ami a játékosok sportemberi nagyságát emeli. 

Klausz László: – Harminc perc alatt három gólt kaptunk... Ha száznyolcvan percig játszunk, akkor sem szerzünk akciógólt. 

Beharangozó:

Bekő Balázs: „Bátrabb hozzáállást várok a játékosoktól”

 

A csapat hozzáállásával maximálisan elégedett, ugyanakkor bátrabb játékot, vagányabb megoldásokat várna a labdarúgóktól Bekő Balázs. A csapat vezetőedzője azt mondta: fejben és fizikálisan is tökéletes állapotba kellene lenni ahhoz, hogy újabb meccseket tudjon megnyerni a csapat.

 

Más edzőkhöz hasonlóan a Mosonmagyaróvár vezetőedzője, Várhidi Péter is dicsérte a hétvégi meccset követően az SVSE játékát, szervezettségét, számít ez a csapatnak egy vereség után?

 

Természetesen a mi helyzetünkben minden apró pozitívum számít. Örülök neki, hogy az ellenfél tréne- rei elismeréssel beszélnek a csapatomról, de sajnos ezért pontot nem adnak. Hiába játszunk viszonylag jól egy meccsen, valami hiba benne van a játékunk- ban, hiszen pontokat csak ritkán sikerül szerezni. Ezek apróságok és látni kell, hogy a szerencse azoknál a csapatoknál segít be, ahol minden tökéletesen működik.

 

Milyennek látja a csapat játékát?

 

Egyáltalán nem kilátástalan a játékunk, szer- vezettek vagyunk és vezetünk szép támadásokat. Ez azonban kevés ahhoz, hogy pontokat is szerezzünk. Elsősorban fejben és zikálisan is tökéletes állapotban kell lennünk ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Nagyon kiegyenlített a mezőny, apróságok döntenek egy-egy meccsen.

 

Hétközi mérkőzés következik a Cegléd ellen, mit vár a találkozótól?

 

A hozzáállásunkon semmi sem változtathat: amíg van mérkőzésünk, kimegyünk és mindent megteszünk a győzelemért. Ez az alap, ezt várom a játékosaimtól, hozzá kell tenni, hogy ezzel nincs is probléma, mennek, küzdenek a srácok. Több elemét visszalátom annak, amit edzéseken gyakorlunk, szervezettek vagyunk és ez örömteli. Még egy kicsit bátrabb játékot, váratlanabb megoldások felválla- lását szeretném látni a játékosoktól. Veszítenivalónk nincsen, nyugodtan, bátran játszhatunk a hátralévő fordulókban. 

Játékosok:

Név Pozíció Játék idő (perc) Gólok Lapok